Een vooraanstaand fenomeen op het gebied van transport security en postkamerinrichting

Sinds 2002 is Jong Europe een vooraanstaand fenomeen op het gebied van transport security en postkamerinrichting. Jong Europe staat centraal voor professionaliteit, internationaal actief, innovatief, eigen ontwikkeling en productie.

Wij van Jong Europe begrijpen het begrip ‘veiligheid’ als geen ander en hebben veel expertise op dit gebied. Samen met u kijken wij hoe we veilige verzending en transport kunnen waarborgen en fraude kunnen tegengaan. Er wordt door onze adviseurs meegedacht over veiligheids- en transportvraagstukken om uiteindelijk tot de juiste oplossing te komen.

  • Specialist en producent van post-medische- en veiligheidstassen zowel standaard als klantspecifieke mogelijkheden in vrijwel elk denkbare uitvoering, sluitsysteem, sluitzegels en kleur.
  • Specialist in verzegelingen (kunststof, metalen en high security zegels), Secuity tape, Security labelsSecubags / Sealbags, veiligheidsenveloppen en distributiebakken.
  • Specialist in complete postkamerinrichting (meubilairpostsorteersystemenpostwagens, postzakhouderspostverzendtassen), postbezorging en postverspreiding (postfietsenpostkarrenfiets- post- en schoudertassen).

Jong Europe heeft samenwerking met grote internationale spelers en vertegenwoordigt een groot aantal gerenommeerde merken. Voor u als opdrachtgever zijn wij een deskundige partner, waarbij de focus vooral ligt op veiligheid, kwaliteit, vernieuwing en betrouwbaarheid. Met Jong Europe als totaalleverancier kan dit voor uw onderneming een kostenbesparing opleveren.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk en deskundig advies en een bezoek aan onze showroom, De Trompet 2292 te Heemskerk.

Met vriendelijke groet,

Werner de Jong
CEO

Productie en maatwerk

Het productieproces van de diverse tassen bestaan uit: snijden, naaien, sealen en bedrukken. Dit betekent dat we op maat gemaakte producten aanbieden die voldoen aan uw specifieke wensen. Expertise, persoonlijke service en hoogwaardige kwaliteit zijn essentieel voor Jong Europe.

Jong Europe biedt kwalitatief hoogwaardige, herbruikbare tassen aan, die worden gebruikt door vele bekende bedrijven en klanten wereldwijd. Jong Europe is altijd op zoek naar de innovatieve tamper evident oplossingen om uw producten veilig te verpakken en verzegelen.

Onze productie voldoet aan de ISO 9001-certificaat voor kwaliteitsmanagement.