Retouren

U kunt uw product(en) binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, mits ongebruikt en in originele verpakking, retourneren. Na ontvangst zal Jong Europe, indien voldaan aan alle retourvoorwaarden, het aankoopbedrag binnen 14 dagen via dezelfde betaalwijze van de aankoop terugbetalen.

Omruilen
Het ruilen van producten is niet mogelijk. Hiermee wordt bedoeld dat u geen producten kunt retourneren en een vervangend product ontvangt. Indien u een ander product wilt ontvangen kunt u uw product retourneren en een nieuwe order plaatsen.

Retourneren
Na het invullen van het retourformulier voegt u deze toe aan uw retourzending. Het is belangrijk dat u het gehele formulier invult om ervoor te zorgen dat Jong Europe uw retour in behandeling kan nemen. Zodra de retour is verwerkt ontvangt u de Track & Trace link in de mail.

Download hier het retourformulier.

Retourvoorwaarden

  • Het product zit in de originele verpakking
  • Het product is ongebruikt
  • Het product is ongeopend
  • Het product is onbeschadigd

(Terug)betaling

Na ontvangst van uw retourzending zal Jong Europe, indien voldaan aan de retourvoorwaarden, het bedrag binnen 14 dagen via dezelfde betaalwijze van je aankoop terugbetalen. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Hiermee wordt bedoeld dat u de kosten voor het verzenden van uw retour zelf betaalt. Jong Europe adviseert om uw Track & Trace te bewaren, totdat de retour is verwerkt.

Retouradres:
Jong Europe B.V.
De Trompet 2292
1967DC Heemskerk
Nederland